itt van mostBursa Hungarica Ösztöndíjpályázat

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat


Szerző: DusnokPH
2015. szeptember. 21.

F E L H Í V Á S

Önkormányzatunk ismét kiírta a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására vonatkozó Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázatot.

A pályázat beadásához pályázói regisztráció szükséges az alábbi címen: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók,akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

A pályázati regisztrációt, vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése, mely után a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva, a szükséges mellékletekkel ellátva kell benyújtani a Polgármesteri Hivatalba.

A pályázati kiírás és a vagyonnyilatkozathoz szükséges nyomtatvány átvehető a Polgármesteri Hivatal 5. számú irodájában Bogárdi Mártinál, vagy letölthető a csatolmányok közül.

A pályázat rögzítésének és az
önkormányzathoz történő benyújtásának
határideje: 2015. november 9.

Dusnok, 2015. szeptember 21.

Dr. Bajai Bernadett
jegyző

CsatolmányMéret
vagyonnyilatkozat.doc46 KB
Bursa ösztöndíj pályázati felhívás.pdf317.58 KB
palyazat_kiiras_a_2016.doc97 KB
palyazati_kiiras_b_2016-1.doc104 KB

Keresés